Leveringsvoorwaarden

————-

Hoe werkt het retourneren?

We willen graag dat je tevreden bent met jouw aankopen. Mocht dat helaas niet het geval zijn, dan kan het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van reden, geretourneerd worden. Het product dient ongedragen en onbeschadigd te zijn en (voor zover mogelijk) verpakt te zijn in de originele en onbeschadigde verpakking.

Bij jouw bestelling zit altijd een ontvangst kaart. Indien je een artikel retourneert, vragen we je op de ontvangstkaart aan te geven wat de reden van retourneren is.

Retouren moeten verstuurd worden naar onderstaand adres:

Elementenstraat 16
1014AR Amsterdam

Zodra wij het artikel hebben ontvangen, wordt jouw retour zo snel mogelijk verwerkt. Je bent zelf verantwoordelijk voor een onbeschadigde en nette retourzending van het artikel. Het aankoopbedrag van jouw retour kun je binnen 3 werkdagen terug op het rekeningnummer verwachten waarmee jouw bestelling is betaald.

Kosten retourneren

Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de retourkosten van het pakket. De kosten zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest.

Ruilen

Het is helaas niet mogelijk om je artikel te ruilen. We vragen je daarom het betreffende artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen.

Cadeaubon en retour

Als je een artikel wilt retourneren die met een cadeaubon is gekocht, wordt er een nieuwe cadeaubon uitgeschreven met het bedrag van het retour gestuurde artikel.

Combinatie aanbieding

Mocht je een artikel willen retourneren dat deel uit maakt van een aanbieding in combinatie met een ander gekocht artikel, dan wordt hiermee rekening gehouden bij de verrekening.

Klacht melden

Het team doet haar uiterste best om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Er wordt uiterste zorg besteed aan de ontwikkeling, kwaliteit en uitvoering van haar producten en diensten. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan vragen we je dit zo snel mogelijk aan ons te melden.

YourArtDNA

Elementenstraat 16
1014AR Amsterdam

T: +31 (0)20 747 0000
E: info@yourartdna.com