Nieuws

Lees op onze nieuwspagina onze laatste berichten. Blijf op de hoogte en ontdek onze kijk op de design en kunst ontwikkelingen!

Happy 2020!

YourArtDNA in het Parool met de werken van Coen Meulendijks

Als het in de krant staat is het waar…. YourArtDNA staat in het Parool met de werken van Coen Meulendijks. Het vertelt het verhaal van de stadsjutter tot en met de tentoonstelling in onze galerie en geeft achtergrond over Coen zijn leven. Zeker leuk om het hele stuk even te lezen….

Fun actie – carjacking op de Dam

26 oktober was het zover YourArtDNA kwam in actie op de Dam in Amsterdam. Met een publiciteitsstunt hebben we YourArtDNA in de picture gezet en gelijk geschiedenis geschreven. Hierbij t filmpje en wat foto’s.

Filmopname bij YourArtDNA

Vrijdag 25 oktober 2019 waren er filmopnames bij YourArtDNA. De werken van Coen Meulendijks werden door een aantal experts onder de loop genomen. Hans Sizoo en Mascha Rutten kwamen aan het woord. Metje Blaak deed de interviews en het camerawerk.

YourArtDNA Erkend Leerbedrijf

Ja het bordje is al op de gevel geschroefd! We zijn erkend leerbedrijf en mogen stage plaatsen aanbieden aan MBO studenten als Creatief vakman, Management assistent en Medewerker marketing en communicatie. In die volgorde verkregen. Nu de stagiaires nog!